Book: Mortal Engines, Author: Philip Reeve
Fantasy,  Recensies,  Young Adult

Recensie: Mortal Engines (Levende steden) – Philip Reeve

Een toekomstverhaal die je graag leest

De wereld van Philip Reeve bestaat uit tractiesteden. Steden op enorme rupsbanden die zich voortbewegen op het continent. We beginnen bij tractiestad Londen. Enorm groot en heeft zijn veilige haven verlaten om het geluk elders te zoeken. Het jachtgebied krijgt daar lucht van en de nog grotere tractiesteden gaan opzoek… Op Londen zit de jonge Tom Natsworthy. Hij raakt verzeilt in grotere problemen en uiteindelijk probeert hij Londen en de wereld te redden van Medusa. Tijdens dit avontuur ontmoet hij Hester Shaw. Een vreemde meid met een groot litteken en een slecht humeur. Tijdens hun redding komen ze in aanmerking met sluipers, luchtpiraten en slavenhandelaars…Zal het ze gaan lukken?

Dit boek krijgt van mij drie sterren.
Het is een avontuurlijke en mooie wereld met fijne karakters. Van mij hadden de karakters meer uitgediept mogen worden. Daarnaast merkte ik dat ik het boek niet snel pakte. Maar terwijl ik bezig was kon ik niet meer stoppen.

Overall Score

Mortal Engines

De wereld van Philip Reeve bestaat uit tractiesteden. Steden op enorme rupsbanden die zich voortbewegen op het continent. Het is een avontuurlijke en mooie wereld met fijne karakters. Van mij ...

  • Originaliteit
  • Schrijfstijl
  • Karakters
  • Verhaal

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.