Meet the booklover!

Welkom lieve lezer, 

Wat fijn dat je de moeite hebt genomen om mijn boekenblog te bezoeken. Je bent hier met een doel gekomen. Misschien wil je iets meer over mij weten, zoek je naar die ene recensie of ben je, je aan het oriënteren om een boekenblog te beginnen. Wat je hier ook brengt, ik hoop dat je zult vinden wat je zoekt. Ik vind het leuk om reacties te zien. Opbouwend of positief, het kan allemaal. Vragen? Stel ze! Zolang je het met respect doet. Schroom niet. 

Hier in dit stuk vertel ik wat over mijzelf, zodat je het gezicht achter deze blog kent. Ik ben Deborah, twintiger en samen met mijn vriend en twee konijnen leef ik een fijn huis. Ik werk fulltime als basisschool leerkracht. Ik ben breed inzetbaar, maar werk het liefst met kinderen tussen de 8 en 11 jaar oud. Naast mijn fulltime baan ben ik op vrijwillige basis lifeguard. Samen met een ploeg zorg ik voor de bewaking op het strand. Dit zowel in de winter als in de zomer, maar je snapt dat de zomer een stuk drukker is. Dan maak ik makkelijk hele lange dagen. 

In de tijd die ik over hou probeer ik te sporten en lees ik uiteraard. Doordat ik soms druk ben, probeer ik op vaste momenten te lezen. Denk aan vlak voor het naar bed gaan of als ik net uit mijn werk kom. Het brengt mij even naar een andere wereld waardoor ik gedachten weer kan verzetten. 

Ik lees het liefst  (young adult) fantasy boeken. Elfen, draken, engelen, heksen, fae, fauns, gedaanteverwisselaars enz. het liefst wil ik ze allemaal in één boek. Toch probeer ik ook andere boeken te lezen. Dat is ook een doelstelling dit jaar, andere boeken lezen buiten fantasy. Het tweede doel dit jaar is om meer boeken van Nederlandse bodem te lezen. 

Mijn lievelingsboeken? A court of throne and roses, de Genadigen, Crescent City en Caraval. Populaire boeken, maar zo goed geschreven. 

Lievelingsschrijver? Sarah J. Maas en Tolkien. 

Ik kan het af en toe druk hebben, maar toch probeer ik deze blog met alle liefde te onderhouden. Zoek mij vooral ook op mijn bookstagram. Je vindt mij onder @b00ks.and.tea. Let op; de twee o’s zijn twee nullen. 

Spreken we elkaar snel? 

Liefs, 
Deborah