Recensie De verdwenen zeekrijgers van Catherine Doyle
Kinderboeken,  Recensies

Recensie: De verdwenen zeekrijgers – Catherine Doyle

De Stormwachter – De verdwenen zeekrijgers. Een boek met een lach en een traan.

Fionn is Stormwachter geworden van Arranmore. Precies op het moment dat er groot gevaar dreigt voor het eiland. Morrigan staat op het punt van ontwaken. Ze treitert Fionn in zijn dromen. Fionn voelt zich machteloos en onzeker. Hij heeft de magie van een stormwachter, maar de magie laat zich niet gebruiken. Hij moet op zoek naar een andere oplossing om het eiland te redden. Zijn lieve opa is vergeetachtig en kan hem steeds minder helpen. Volgens de oude verhalen komen de Merrows, gevaarlijke zeewezens, helpen als je ze oproept. Om ze op te roepen heb je de Golvenlokker nodig om op te blazen. Samen met zijn vrienden Shelby en Sam reist Fionn terug naar het verleden om de Golvenlokker te halen. Hij komt oog in oog te staan met de piraat Hughie Rua. Samen met zijn familie en de eilandbewoners gaat Fionn de strijd aan met Morrigan.

Het is alweer even geleden, dat ik zo’n fijn boek heb gelezen. Een boek vol met avontuur, humor, liefde en verdriet. De personen sluit je in je hart. Het verhaal is goed opgebouwd. Lekker vlot lezend. Her en der een beetje langdradig, maar dat was niet vervelend.

Overall Score

Stormwachter 2: De verdwenen zeekrijgers

De Stormwachter - De verdwenen zeekrijgers. Een boek met een lach en een traan. Fionn is Stormwachter geworden van Arranmore. Precies op het moment dat er groot gevaar dreigt voor het eiland. ...

  • Originaliteit
  • Schrijfstijl
  • Karakters

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.